Anna Nooshin: ‘Mensen afgeknapt op gelduitspraak’

Geplaatst op Wed 04 Jan 2017 om 11:12

RTL-ster Anna Nooshin stelt dat mensen op haar zijn afgeknapt sinds ze heeft gezegd dat ze in 2018 miljonair wil zijn. Dat vertelt de mode-expert in Veronica Magazine. Nooshin blijkt het belangrijk te vinden om zo spoedig mogelijk een miljoen euro op haar bankrekening te zien staan. “Laatst zei ik in een interview dat ik over anderhalf jaar anderhalf miljoen wil hebben. Vervolgens kreeg ik allemaal jonge meiden over me heen die zeiden: ‘Wat een afknapper’“, zegt de tv-bekendheid.

Ze begrijpt niet waarom mensen dat een afknapper vinden. “Daar kan ik me zo aan ergeren. Ik ga dat geld niet uitgeven aan schoenen of reizen. Daarmee wil ik verder met wat ik voor ogen heb: een cosmeticamerk starten, een merk creëren.

Nooshin doet wat dingetjes op YouTube, schuift regelmatig aan bij Boulevard en heeft geposeerd voor Hunkemöller. “Ik krijg vaak de vraag: wat vindt je vriend ervan dat je in je lingerie poseert? Maar wat boeit dat?

Op YouTube wil ze nog meer groeien. “Ik merk dat ik een beetje klaar ben met zitten voor de camera en vertellen over make-up of mijn nieuwste aankopen.

Ik geloof in entertainment, dus het hoeft van mij niet de diepte in, maar ik wil wel meer fun. Leuke dingen doen met mensen. Zoals m’n taartbakfilmpje met Kraantje Pappie.

Foto: RTL
24 Reacties op “Anna Nooshin: ‘Mensen afgeknapt op gelduitspraak’”


 1. MC

  Love her, maar had ze idd beter niet kunnen zeggen. Nederlanders haten mensen met dromen.

 2. Anonymous

  @arie Zoals Ferry Doedens en dit meisje bijvoorbeeld.

 3. lvs2015

  Als een echte liegende BNér merk je dat deze Anna Nooshin al helemaal geintregeerd is in dat “wij weten wel wat goed is voor de rest van NL” clubje van de Grachtengordel elite van Nederland. Mensen zij helemaal niet afgeknapt op de “gelduitspraak”. Nog even en Anna Nooshin beweert dat mensen aloers zijn op haar succes als Nederland vergeven is van mensen die al ondernemend succesvol willen worden. Dat is weer zo een drogreden om de ware aard te verbloemen. Nee, men valt over deze Anna Nooshin aan omdat ze zich opstelt als de zoveelste “online influencer”die denkt iets te zijn en het verschil te kunnen maken in deze maatschappij als zij niks anders is als de zoveelste huppeltut met een leuk snoetje en die ook nog van buitenlandse afkomst is en dus voor Hilversum( lees: RTL!) weer een leuk koppie voor de beeldbuis met een fake bio erbij om het nog iets van ínhoud te geven, maar verder kan worden ingezet om met name onwetende 12 tot 15 jarige pubermeisjes allerlei producten te laten kopen die door haar me een heel nep verhaal wordt aangeprezen op grond van haar zogenaamde ‘kennis’op product gebied en wat dan weer kassa is voor de grote bedrijven. M.a.w. eye-candy voor tv en verder helemaal niets. Dat is de enige reden dat Anna Nooshin op tv is en meer niet. Was deze Anna Nooshin een meisje dat er verder niet uitzag,ook al was ze intelligent of deed ze wat ze nu al deed, dan was ze nooit op tv gekomen.

 4. Anonymous

  Ze is wel erg veel in `oude` media voor iemand van nieuwe media . Een influencer van haar kaliber heeft dat toch niet nodig ? Over die uitspraak ;met een miljoen bouw je geen merk op,laat staan dat je financieel onafhankelijk bent .Er zijn weinig poldercelebs met een succesvol merk en er überhaupt iets aan verdienen .

 5. Theo

  Elke dag komt dit mens langs op deze site maar waar is ze bekend van?
  Ik ken haar alleen van haar domme uitspraken. Ik kijk gelukkig geen rtl4.

 6. Anonymous

  Zoals hierboven staat theo van onzinnige dingen wat meisjes van 14 leuk vinden.

 7. Anna

  Ik knapte inderdaad een beetje af op haar “ik wil miljonair worden”-uitspraak. Geld als doel op zich is wat minder indrukwekkend dan ideeën hebben en als doel hebben om die te realiseren.

  Maar toch wordt er wel weer opvallend veel op haar afgegeven. In Nederland lijken we moeite te hebben om mooie, succesvolle vrouwen in hun waarde te laten. Het gaat maar zelden over wát ze doen en des te vaker over hoe ze iets doen. En dan daar lekker op afgeven.

 8. Panda

  Waarom ik op haar ben afgeknapt is niet dat ze miljonair wil worden. Maar omdat ik haar dingen hoor zeggen terwijl haar ogen niet meedoen. Was in BLVD afgelopen week dat ze vertelde dat ze iets ook heel leuk of bijzonder vond. Ze klinkt meelevend en enthousiast, maar zoals gezegd: haar ogen doen niet mee, die zijn kil/leeg. Dus geloof ik haar niet.

 9. Vrede

  Ken haar alleen van Expeditie Robinson. Wel echt een prachtige meid en zelfs op dat eiland zag ze er nog fantastisch uit(waar sommige meiden toch een stukkie minder eruit zien zonder een laag plamuur op hun gezicht)

  Ach,we willen allemaal een miljoen hebben toch. Maybe kunnen die meiden zich minder met haar identificeren want de meeste van ons zijn al blij met 15.000 op de rekening over paar maanden.

 10. Jacob

  Zij is voor mij een reden om stukken minder naar RTL te kijken.

 11. fransw

  Sinds zij en nicolette aanschuiven voor mij geen boulevard meer.

 12. Mieke

  WAchten het af komt zo vaak langs met prulletjes gedoe en succes ermee

 13. Anonymous

  Gelukzoekster!

 14. Henkie

  Materialistische vluchteling!

 15. kL

  11:36

  Idd

  Iedereen tegenwoordig met 10 volgers of meer vind zichzelf een super belangrijke influencer terwijl ze precies hetzelfde doen als elke andere vlogger

  1 van de vele redenen dat ik doo dziek van social media word
  Het irritante aandachtszieke narcistische gedoe heel de dag

 16. Frank

  Beste Anna, wat kun je nou eigenlijk precies?

 17. Anonymous

  Vraag me af wat BNN-ers aan goede doelen geven.

 18. Anonymous

  Bouleverad had vroeger meer charme, het is nu een rommelige geheel geworden.

 19. John Toesen

  Aandachtsho*r

 20. Anonymous

  Boulevard is nu een amateurachtige programma geworden. Stijlloos en stuurloos.

 21. conny veer

  Dat was inderdaad een onhandige uitspraak. Verder vind ik dat ze het wel goed doet

 22. Mike

  Vervelende en vermoeiende ijdeltuit.

 23. Beau van Erven Ikink

  Waar zijn de scoops in RTL Boulevard gebleven? Nooit meer eigen nieuws. Misschien omdat niet de redactie maar Albert dat altijd meebracht?

 24. Mike

  Albert is een luie drol, die bracht ze echt niet mee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.