RTL 4-gezicht Anna Nooshin wil in 2018 miljonair zijn

Anna Nooshin, sinds kort een BN’er door haar baan als lifestyledeskundige in RTL Boulevard, wil in 2018 miljonair zijn. Dat vertelt ze in een interview met Beau Monde, meldt Nu.nl. Nooshin wil haar doel bereiken ‘binnen nu en anderhalf jaar’. “Dat is heel on-Nederlands om te zeggen. Het is maar een getal hè, het is niet zo dat mijn leven dan compleet is, maar ik heb dat nodig om verder te kunnen gaan. Ik ben al wel goed bezig, ben erg aan het kijken waar ik mijn geld het beste kan beleggen.

Ze laat weten dat financiële ambities belangrijk voor haar zijn, maar dat ze er niet graag over praat. “Voor mij is geld nooit zo’n issue, het is ook niet zo chic om daarover te praten.

Nooshin verdient niet alleen geld met haar werk voor RTL 4, maar ook met haar social-media-accounts en haar werk voor Hunkemöller. “Ik geniet volop. Maar ik hoef niet elke seconde van de dag te denken hoe geweldig ik het allemaal heb gedaan. Ik kijk liever naar hoe ik weer verder kan.

Als de postbode haar afschrift heeft bezorgd, ploft ze meteen op de deurmat. “Ik bid ook, zo bedank ik voor alle opdrachten die ik krijg, een soort bedankje naar het universum.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen