Voice-Maan: ‘Vrienden in collegezaal, ik in Ziggo Dome’

Foto: RVDAMaan de Steenwinkel ziet aan het contrast met het leven van haar vrienden hoe haar eigen leven is veranderd sinds het winnen van The Voice of Holland. Dat vertelt de zangeres in Veronica Magazine. Terwijl haar vrienden in de studieboeken zitten, casht zij met haar muzikale optredens. “Het ene moment open ik een winkel, een paar uur later oefen ik voor de kerstshow van de Toppers. En terwijl mijn vrienden in een collegezaal zitten, bereid ik me voor op een optreden in de Ziggo Dome.

De Steenwinkel voelt zich bevoorrecht. “Het is een ongelooflijk raar contrast. Ik laat het allemaal over me heen komen, maar geniet er wel van. Ook probeer ik mijn vrienden en familie zo veel mogelijk mee te nemen in alles wat ik doe, zodat ze weten over wie en wat ik praat.

In 2017 wil De Steenwinkel nog groter worden. “Mijn doel voor 2017 is een eigen show. Het lijkt me fantastisch als mensen voor mij alleen naar een optreden komen. ‘Jongens, vanavond gaan we naar Maan!’ Dat zou toch te chill zijn?

Ze is helemaal in haar nopjes. “Mijn leven staat op z’n kop.

Lees ook: Maan gekwetst door ‘met papa naar Pauw’-artikelen (juli)

Foto: VARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen