‘Sylvana meest besproken mediapersoonlijkheid 2016’

Sylvana Simons, politica en oud-presentatrice van programma’s als TV Makelaar, staat op één in Volkskrants top veertig van meest besproken mediapersoonlijkheden van 2016. Ze treedt daarmee in de voetsporen van vorige winnaars als Peter R. de Vries (2015), Onno Hoes (2014) en Badr Hari (2013). Dat is vandaag te lezen in de krant. Niemand kon dit jaar om Simons heen. “En dan het jaar eindigen met een publicitaire bang door DENK te verruilen voor Lijst Simons.”

Hekkensluiter van de lijst is overigens Donny Bonsink, die in het voorjaar een uitzwaaidag voor Simons organiseerde op Facebook. “Stond hij toch maar mooi met een groot verhaal in NRC Handelsblad, deze patriot. De avondkrant vroeg hem naar zijn beweegredenen en lichtte een paar tegels. De vondst was, niet verrassend, PVV-drek. En erger.

De top vijf van meest besproken mediapersoonlijkheden bestaat naast Simons uit Jan Roos (2), Ebru Umar (3), Astrid Holleeder (4), Ismail Ilgun (5), Giel Beelen (6), Thierry Baudet (7), Shula Rijxman (8), Ajé Boschhuizen (9) en Abou Jahah (10).

Voor Gordon is het een lastige dag. Hij komt niet verder dan plek 23.

Het Volkskrant-artikel ‘Meest besproken personen in de media’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen