Irene Moors knikkert social media uit talkshow

Irene Moors kan er goed mee leven dat haar talkshow Naar Bed Met Irene vanaf januari niet meer live wordt uitgezonden. Dat heeft de presentatrice laten weten aan het AD. Naar Bed Met Irene is in de afgelopen weken vier keer uitgezonden: twee keer live, één keer semi-live en één keer gemonteerd. Toen de show niet live was, kwam Moors erachter dat ze de interactie met de kijker niet miste. “We waren live, omdat we heel veel deden met social media, met reacties en dat soort dingen.”

Het maakte onrustig, aldus Moors. “Toen we het móesten opnemen en we de reacties niet deden, werd het programma veel rustiger. Toen dachten we: weet je wat, we gaan niet meer live, we doen het zonder de directe reacties en we gaan live on tape.

Ook de beschikbaarheid van gasten speelde volgens haar mee. “We moesten even kijken wat het best werkt. We zijn live begonnen. Dat is hartstikke leuk, maar het is heel laat en op zaterdagavond schnabbelen heel veel bekende Nederlandse mensen. Dat beperkt je in het uitnodigen van de gasten.

Moors vindt het prima dat de urgentie wat afneemt. “Het blijft actueel, het blijft reuze spontaan. Ik kan niet wachten, want ik ben heel blij met het programma.

Er zijn vier afleveringen van geweest, heel leuk. Tenminste: ik heb het heel leuk gevonden. Er zijn heel veel goede reacties en we gaan in januari door met de volgende vier.

Naar Bed Met Irene is vooralsnog geen kijkcijfersucces. Volgens de presentatrice duurt het even voor de kijker het uitzendmoment vindt: op zaterdagavond na de late Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen