Idols-winnares Nina houdt niet van spotlights

Foto: Bob BronshoffNina den Hartog, die in juni voor het oog van 884.000 RTL 5-kijkers de finale van Idols won, denkt dat beter iemand anders de talentenjacht had kunnen winnen. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Den Hartog zegt eigenlijk helemaal niet zo van de spotlights te houden. Ze treedt nauwelijks op. “Het komt doordat ik het niet écht wilde. Alle aandacht was leuk, maar de spotlights zijn niet echt mijn ding. Ik denk dat andere mensen er meer uit hadden kunnen halen en er gelukkiger van zouden zijn geworden.

Ze ziet zichzelf niet als potentieel idool. “Ik ben niet het idool. Niet het standaardplaatje. Maar ik vind het gaaf dat ik toch heb gewonnen. Iedereen kan een idool zijn, als je mensen maar raakt.

De zangeres heeft wel geprobeerd om een idool te zijn door de hele dag allerlei selfies te posten. “Toen dacht ik ineens: zo ben ik helemaal niet, dit zou ik normaal niet plaatsen. Dus dat doe ik nu niet meer. Het kost me volgers, maar dat maakt me niet uit.

Na de zomer gaat ze studeren. Muziek is dan haar bijbaan. “Dat zou ideaal zijn. Muzikant zijn is een onzeker bestaan. Als je drukt bent, is het fijn. Maar het is afwachten als het niet druk is en daar houd ik niet zo van“, besluit ze op de site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen