AD vindt Amsterdam Project beste programma 2016

Het door Beau van Erven Dorens geproduceerde én gepresenteerde programma The Amsterdam Project is op televisiegebied het beste van 2016. Dat oordeelt het AD vandaag in een artikel waarin de recensenten van de krant het beste van 2016 op een rijtje zetten. Het AD vindt dat het programma van Van Erven Dorens veel heeft gedaan voor de acceptatie van daklozen in ons land. “En wat was Beau goed. Zelden een meer betrokken presentator gezien“, oordeelt het dagblad.

Het productiehuis van The Amsterdam Project, Kalemami, bestaat pas sinds vorig jaar. Van Erven Dorens heeft het bedrijf opgericht met Niek Teunissen, Casper Eskes en Wim Boven.

Op twee staat het NPO 1-programma Schuldig en op drie Heel Holland Bakt, eveneens van NPO 1. Schuldig gaf volgens het AD een nog niet eerder vertoond inkijkje in het leven van mensen met schulden en in Heel Holland Bakt bewees André van Duin een zeer waardig vervanger van Martine Bijl te zijn, vindt de krant.

Het AD heeft ook zijn drie favoriete dramaseries van 2016 op een rij gezet. Dat zijn De Zaak Menten (NPO 2), The Crown (Netflix) en Stranger Things (Netflix).

De Zaak Menten is volgens de krant ‘verplichte kost voor alle aankomende journalisten én de rest van Nederland’.

Het AD-artikel Het beste van 2016 kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen