Hans van der Togt weigert Linda de Mol

Hans van der Togt heeft geweigerd om mee te werken aan het programma Quiz Mee Met LINDA.tv op het videoplatform van Linda de Mol. Dat vertelt de Rad van Fortuin-ster dit weekend in het AD. Quiz Mee Met LINDA.tv was in oktober en november vier weken lang te zien. Vier oud-quizmasters namen elk een uitzendweek voor hun rekening: Henny Huisman, François Boulangé, Chazia Mourali en Hans Kazan. Van der Togt werd ook gevraagd, maar zei nee tegen het verzoek.

Van der Togt heeft er allemaal geen zin meer in. “Een week lang op Linda.TV. Daar ben ik te oud voor, hoor“, zegt de presentator.

Hetzelfde gebeurde met een aanbieding voor een filmrol, zegt hij in de krant. “Hartenstrijd heette die, geloof ik. Iets romantisch in elk geval. Moest ik met mijn hond de deur uitlopen en ‘Goedemorgen buurvrouw, hoe gaat het?’ zeggen. Ik dacht: ‘En daarvoor moet ik dan helemaal uit Achlum komen? Laat die filmcarrière maar zitten.

Liever houdt Van der Togt zich bezig met zijn iPad-fotokunst. “Misschien komt het nu in een ziekenhuis en een zorgcentrum te hangen. Toepasselijk omdat ik veel met pillen en medicijnen fotografeer. Dat geeft dus echt een goed gevoel: er gebeurt weer wat in mijn leven, ik heb weer wat om naar uit te kijken.”

Het AD-interview met Hans van der Togt kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen