Beau vindt Top 2000 net zo saai als Glazen Huis

Beau van Erven Dorens is niet zo gecharmeerd van de radio-acties van de NPO. Na Het Glazen Huis van 3FM heeft hij ook de Top 2000 van Radio 2 afgekraakt. Dat was vrijdagavond te zien in RTL Boulevard. Van Erven Dorens steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en is daarmee de grote favoriet van de drie Boulevard-presentatoren. Vrijdag moest de Top 2000 het ontgelden. “Het is net zo saai als Het Glazen Huis, de Top 2000. Echt“, zei de presentator.

Hij verwees naar zijn kritiek op het Glazen Huis eerder deze week. “Kunnen ze dat ding niet gewoon dichthouden? Ze moeten echt iets nieuws gaan verzinnen. Het staat voor mij echt gewoon voor de ondergang van Radio 3. Echt waar, ik vind het zo saai. Verzin eens wat nieuws“, riep hij toen.

Hetzelfde gevoel heeft Van Erven Dorens bij de Top 2000. Toen Luuk Ikink vertelde dat Bohemian Rhapsody dit jaar weer op nummer één staat, viel Van Erven Dorens zuchtend op zijn desk.

Overigens haalde Van Erven Dorens deze week ook het nieuws toen hij zijn ergernis uitsprak over de vele verkooppraatjes in zijn programma.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen