‘Gordon ambieert politieke carrière’

RTL 4-ster Gordon heeft de ambitie om een politieke carrière in Den Haag te beginnen. Dat stelt medium Liesbeth van Dijk, bekend van shows op RTL 4 en SBS 6, in weekblad Privé. Van Dijk denkt dat Gordon zich beter gewoon op zijn tv-werk en zijn koffiezaak kan blijven concentreren. “Zakelijk gaat het hem met zijn koffiezaken Blushing enorm voor de wind. Gordon, ga nooit de politiek in! Ik zie dat hij dat stiekem ambieert. Een beetje hoogmoedswaanzin heeft hij soms wel.

Verder heeft ze een verklaring voor het rare gedrag van Gordon. “Gordon pakt zo veel signalen uit zijn omgeving op, dat het lijkt alsof hij af en toe geen contact meer met zichzelf heeft. Hij is hoogsensitief. Er komen zó ontzettend veel prikkels bij hem binnen dat dat leidt tot overgevoeligheid.”

Gordon is een enorm talent, vindt ze. “Als Gordon in Hollywood had gewoond, was hij zeker een van de grootste sterren daar geweest. Die man is zó getalenteerd en veelzijdig dat hij er zelf af en toe gek van wordt.”

Ik zie dat hij vaak onder hoogspanning staat omdat hij het gevoel heeft altijd maar te moeten blijven scoren. Hij heeft er goed aan gedaan te stoppen met zingen. Er komen andere mooie dingen op zijn pad.”

Het Privé-interview met Liesbeth van Dijk, getiteld ‘Geen man houdt het met me uit, kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen