Fons gelooft in Hart in Aktie met Airen Mylene

Airen Mylene is een prima keuze voor de presentatie van Hart in Aktie, dat in 2017 na een pauze van vijf jaar terugkeert op SBS 6. Dat zegt de voormalig baas van zowel RTL als SBS dit weekend in zijn column in De Telegraaf. Van Westerloo heeft het format bedacht. Het succes in de begintijd was mede te danken aan presentatrice Wendy van Dijk, stelt hij. “Natuurlijk is het welslagen van een programma niet alleen, maar voor een groot deel afhankelijk van degenen die het presenteren.

De oud-omroepbaas heeft Van Dijk zelf op de presentatie gezet. “Wendy van Dijk vroegen we voor de presentatie omdat zij een vakvrouw is, maar eerlijk gezegd ook om bij te dragen aan haar positieve imago.

De combinatie Van Dijk en Hart in Aktie werkte. En dat is niet zo gek, aldus Van Westerloo. “In de tijd dat ik de baas van commerciële omroepen was, riep ik regelmatig: ‘Vertel me wie het programma presenteert, dan vertel ik je of het een succes wordt.’

Nu oordeelt hij over Mylene. “Tot mijn genoegen lees ik dat Hart in Aktie na lange tijd afwezig te zijn geweest, weer terugkeert naar SBS, nu met Airen Mylene.

De Telegraaf-column ‘Hart in Aktie’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen