Talkshow Irene Moors maakt gastenlijst bekend

SBS 6-ster Irene Moors ontvangt zaterdag in de eerste aflevering van haar nieuwe talkshow Naar Bed Met Irene de KRO-NCRV-presentator Jan Kooijman. Ze wil weten of er dingen zijn die hij níet kan. Dat heeft de tv-zender laten weten. Andere gasten die langskomen zijn Katja Schuurman, Tjitske Reidinga, Gert Verhulst, André Hazes jr., Guido Weijers en Frans Bauer. Allen hebben zij ‘ja’ gezegd tegen een live-interview met Moors op de late zaterdagavond van de tv-zender.

In Naar Bed Met Irene bespreekt Moors wekelijks aan de hand van speciale momenten uit het leven van de BN’er zijn of haar carrière, het verleden, de actualiteit en de toekomst. Moors en haar gast liggen niet in bed, maar het publiek in de studio wel.

Moors vindt het spannend. “Het is best een uitdaging om een gloednieuw programma op een nog niet eerder gebruikt ‘late night’ time slot te gaan maken, maar ik denk dat Nederland nog wel zin heeft in een uurtje gezellige televisie op zaterdagavond voor het slapen gaan.”

Ik verheug me op mijn ontzettend leuke gasten en ga LIVE ontdekken of het beeld wat ik van ze heb, klopt met de werkelijkheid. Dit programma wordt een cadeautje. Zowel voor de gasten, als voor mij en hopelijk ook voor de kijker!

Naar Bed Met Irene is zaterdag om 23.05 uur te zien op SBS 6. Het programma wordt door SBS zelf geproduceerd en gesponsord door Auping.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen