Sander Janson: ‘Ik kan weer rondkomen’

Sander Janson kan een halfjaar na het stoppen van CampingLife weer rondkomen. Dat vertelt de presentator in de Vriendin. Het na vijftien jaar stoppen van CampingLife had niet alleen emotionele, maar ook financiële gevolgen voor Janson. “Toen RTL het opeens stopzette, voelde ik me geamputeerd. Een stuk van mezelf was weg. Ik had net een paar jaar daarvoor een huis gekocht en ik ben alleen, dus hoe zou ik de hypotheek gaan betalen? En wat voor werk zou ik nu doen?

Al snel kwamen er andere dingen op zijn pad. “Ik werd gebeld omdat er een nieuw programma werd ontwikkeld, Camping onder de zon. Ze wilden dat ik dat ging presenteren. Het worden mini-uitzendingen van één minuut, waarin ik een camping en een stad in de buurt laat zien.”

Maar Janson is ook lekker aan het sauzen. “Ook heb ik met een vriend een Expeditie Robinson-spel bedacht. En met nog iemand anders heb ik verantwoorde sauzen op de markt gebracht waarin bijna geen calorieën zitten: 2BSlim.”

Bovendien presenteert ik nog het wintersportprogramma Snow Magazine. Samen met mijn nieuwe klussen kan ik gewoon weer rondkomen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen