Patricia Paay kandidaat in trouwjurkenprogramma TLC

Patricia Paay is volgende week te zien als kandidaat in de Nederlandse versie van het beroemde TLC-programma Say Yes To The Dress. Ze heeft tijdens de opnames een trouwjurk uitgezocht samen met bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli. Dat heeft de tv-zender laten weten. Paay maakte eind september bekend ten huwelijk te zijn gevraagd door Robbert Hinfelaar en trad begin november al in het geheim in het huwelijk. Shownieuws suggereerde daarna dat het mogelijk een TLC-publiciteitsstunt is.

Volgens TLC heeft ze echter slechts een trouwjurk uitgekozen. “De opnames vonden plaats in september toen nog niemand wist van haar trouwplannen.

Tijdens het geheime huwelijk droeg Paay een zwarte, eenvoudige jurk, maar bij het grote feest, dat gepland staat voor 2017, wordt de bruidsjurk gedragen die ze samen met Say Yes To The Dress heeft uitgekozen.

Paay heeft genoten van haar deelname: “Toen ik in Amerika en Engeland woonde keek ik altijd naar Say Yes To The Dress. Ik heb ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd door het programma. Welke vrouw wil nou niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden?

Bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli: “Het was absoluut een genoegen om Patricia te leren kennen en met haar te mogen samen werken. Haar blijde persoonlijkheid en energie waren gewoonweg aanstekelijk!

Ze kwam binnen met de wens voor een simpele, ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos uiteindelijk een bruidsjurk die over-the-top is, net als haar persoonlijkheid!

De première van Say Yes To The Dress Benelux trok op 25 oktober maar liefst 213.000 kijkers en is daarmee het meest bekeken TLC programma in Nederland ooit.

Say Yes To The Dress Benelux is elke dinsdag om 20.00 uur te zien bij TLC. De aflevering met Patricia Paay is volgende week op tv (22 november).

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen