Romy Monteiro tekent contract bij AvroTros

Romy Monteiro heeft een contract getekend bij AvroTros. De musicalster gaat presenteren voor de omroep. Dat is vandaag bekendgemaakt in een persbericht. Het eerste programma dat Monteiro gaat presenteren is een nieuw seizoen van de familiespelshow Mijn Vader is de Beste. De opnames daarvan gaan volgende week al van start. “Naast dit programma voor NPO Zapp gaat Romy ook diverse AvroTros-programma’s presenteren voor NPO 1 en NPO 3“, zegt een woordvoerder.

Algemeen directeur Eric van Stade is blij met deze aanwinst. “Romy kan zingen en dansen en na de duopresentatie met Frits Sissing bij Musical Sing-a-Long weten we dat ze ook kan presenteren!

Kortom: ze is een multi-talent en ze weet jong en oud te boeien. Ik ben dus trots dat Romy voor AvroTros een diversiteit aan programma’s gaat presenteren.

Monteiro zelf is vereerd. “Ik voel me vereerd dat AvroTros mij de kans geeft om mij meer te ontwikkelen als presentatrice. Met als eerste programma Mijn Vader is de Beste. Een te gek familie programma en een mooie start voor mij. AvroTros voelt als een warm bad en ik kan niet wachten tot dit nieuwe avontuur begint!

De vorige seizoenen van Mijn Vader is de Beste werden gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau, Vivienne van den Assem en Monique Smit.

In elke aflevering vormt de vader een team met zijn zoon of dochter. In spectaculaire spellen worden de vaders getest op kracht, snelheid, kennis en uithoudingsvermogen en wordt bepaald welke vader de beste is.

De eerste aflevering is op zaterdag 14 januari om 19.00 uur te zien op NPO 3.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen