Raemon Sluiter weg bij AD: ‘Ik ben er uitgegooid’

Het AD stopt met columnist Raemon Sluiter. Dat meldt de oud-tennisprof en tv-recensent van Veronica Magazine vandaag in zijn laatste AD-column. Sluiter past niet langer in het team. “Kan nu een heel stoer verhaal vertellen dat het niet te combineren was met m’n baan als tenniscoach, het schrijven van een column voor een tv-gids, het opnemen van een shampooreclame en God mag weten wat ik nog meer allemaal uitspook, maar de waarheid ligt net even iets anders“, legt hij uit.

Hij vervolgt: “Ik ben er gewoon uitgegooid. Er gaat met een aantal columnisten gewerkt worden, die meerdere keren per week gaan schrijven. Dat wilde de krant u waarschijnlijk niet aandoen. Kan ik ze moeilijk kwalijk nemen.”

Sluiter vindt het ‘natuurlijk jammer’. “Maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik het ook niet zo heel erg vind. Vanwege die tóch best wel drukke werkzaamheden. Maar ook een beetje vanwege het altijd maar moeten hebben van een mening.”

Iets in me hoopt natuurlijk dat er massaal gemaild wordt naar het AD waarom ze die gezellige gozer eruit hebben gepleurd“, zegt hij in de column. “Maar mocht u het voor kennisgeving aannemen, er verder niet echt een mening over hebben, of er voor kiest om die voor u te houden: even goeie vrienden.”

LINDA.tv-ster Antoinnette Scheulderman vindt het ontslag van Sluiter bespottelijk. “Een van de weinige sporters die zonder ghostwriter verdomd goede columns maakt, en die pleuren ze eruit. Túúrlijk, AD.

Foto: Omroep Brabant

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen