Pauw nodigt Sylvana Simons uit voor Trump-analyse

Sylvana Simons zit vanavond aan tafel in Pauw om te praten over het feit dat Donald Trump de nieuwe president is van de Verenigde Staten. Ze zit naast Joop.nl-journaliste Clarice Gargard, die er onlangs voor pleitte dat Giel Beelen straf moet krijgen voor zijn Sylvanagrapje. Dat heeft de VARA laten weten. Jeroen Pauw komt met een extra lange uitzending over het verrassende presidentschap van Trump. Naast Simons en Gargard komt er nog een hele rits aan gasten voorbij.

De presentator zal deze historische dag ook bespreken met onder meer Neelie Kroes, Heleen Mees, Charles Groenhuijsen, Yernaz Ramautarsing, Wierd Duk, Joost Eerdmans, Diederik Samsom en Marieke Stellinga.

De Wereld Draait Door staat ook in het teken van Trump. Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Adriaan van Dis ontvangen vice-premier Lodewijk Asscher, oud-correspondent Amerika Eelco Bosch van Rosenthal, econoom Barbara Baarsma, columnist Bas Heijne en econoom Mathijs Bouman.

Ook RTL Late Night besteedt aandacht aan de verkiezingen. Humberto Tan praat met onder meer Alexander PechtoldMyrthe Hilkens, Michiel Vos en Rick Nieman. “Rapper Diggy Dex is verbijsterd door de verkiezingsuitslag. Vanavond zingt hij het nummer: Morgen komt het goed.”

DWDD begint om 19.00 uur op NPO 1, RTL Late Night om 22.30 uur op RTL 4 en Pauw om 23.05 uur op NPO 1.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen