Nieuw wassen beeld Wendy van Dijk kost 200.000 euro

Foto: RTLHet wassen beeld van Wendy van Dijk waar de RTL 4-ster vanmorgen keihard naar uithaalde staat helemaal niet meer in Madame Tussauds. Het beeld is toevallig twee maanden geleden uit het museum verwijderd. Dat laat een woordvoerder van Madame Tussauds weten aan het AD. Madame Tussauds is het eens met de kritiek van Van Dijk dat het beeld lelijk was. “We zijn het volledig met haar eens en daarom is het ook al weg. Schijnbaar twee zielen, één gedachte. Dat beeld lijkt niet meer.

Het beeld van Van Dijk werd in 2002 gemaakt. Of er een nieuw beeld komt, weet het museum niet. “Ik zou het heel graag willen. Het enige is dat we maximaal twee beelden van bekende Nederlanders per jaar onthullen.

Dat heeft te maken met het aantal bezoekers dat we krijgen en de kosten van zo’n beeld. Die liggen tussen de 150.000 en 200.000 euro“, aldus de zegsvrouw.

Dagblad Metro zette eerder dit jaar nog de wassen beelden op een rij die níet goed lijken en wél goed lijken. Ook Van Dijk staat er tussen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen