Niet alleen Albert, ook Winston verantwoord de weg op

Vlak nadat Albert Verlinde een complimentje kreeg van Veilig Verkeer Nederland voor het in de kofferbak stoppen van zijn iPhone, laat ook zijn oud-collega Winston Gerschtanowitz weten verkeersveiligheid zeer serieus te nemen. Dat is te lezen in de LINDA. Om zichzelf en de andere weggebruikers te beschermen, rijdt Gerschtanowitz niet zelf. “Als ik me ontspan, slaap ik meteen. Als ik langer dan twintig minuten moet rijden, neem ik een chauffeur, anders rijd ik zo de vangrail in.

Vooral de A2 tussen Amsterdam en Utrecht is een drama, aldus Gerschtanowitz. Op die superbrede snelweg mag je maar 100 om wat milieutypes tevreden te stellen. Door een trajectcontrole moet men zich daar ook echt aan de maximumsnelheid houden.

Het lijkt daardoor net alsof je over de snelweg heen krúipt. “Van Amsterdam naar Utrecht, dan moet ik echt alle ramen openzetten, anders haal ik het gewoon niet. Autostoelen zijn zo ontspannend.

Als Gerschtanowitz eenmaal uit de auto stapt, is hij compleet afgemat. “Meestal kom ik zo laat thuis dat ik vrijwel meteen naar bed ga. En mijn vrouw is er vaak nog niet, die is nog later dan ik als ze bij Shownieuws werkt.

Lees ook: VVN prijst Albert Verlinde om verstoppen iPhone (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen