Naar Bed Met Irene gaat verder met Katja Schuurman

Het was vorige week erg spannend voor Irene Moors: op een compleet nieuw tijdslot ging haar nieuwe liveprogramma Naar Bed Met Irene in première. Het is het beste wat ze tot nu toe gemaakt heeft op SBS 6, al was de presentatrice in de eerste aflevering duidelijk erg nerveus. Het programma is echter veelbelovend en als ze de zenuwen van zich af weet te slaan, zou dit zomaar eens haar vaste praatprogramma bij de zender kunnen worden. Vanavond is Katja Schuurman haar tweede gast.

Moors verheugt zich op haar livegesprek met de actrice van Vlucht HS13. “Vanavond is het zo ver: de tweede aflevering van Naar Bed Met Irene. Het belooft een bijzondere uitzending te worden, want het is met Katja Schuurman en we hebben zulke leuke verrassingen voorbereid. Dat moet je zien.

Dat het programma live is toont de ambitie en durf van Moors. Als er iets misgaat, valt dat niet meer weg te knippen. Met Life & Cooking en Life 4 You heeft ze jarenlang bewezen dat live tv-maken haar past als een jas.

De eerste aflevering van Naar Bed Met Irene trok vorige week 360.000 kijkers, goed voor 9 procent marktaandeel. Dat viel nog wat tegen, aangezien RTL 4 met een herhaling (van Chantal Blijft Slapen) veel meer kijkers trok.

Volgens SBS 6 is het evident dat de kijker er nog aan moet wennen dat het op de late zaterdagavond nog ergens terecht kan voor vers amusement. De zender verwacht dan ook dat de kijkcijfers aantrekken.

Dat Moors vorige week aftrapte met Jan Kooijman als gast zal niet geholpen hebben. De acteur is nou niet bepaald een publiekslieveling vanwege zijn arrogante imago.

Naar Bed Met Irene met Katja Schuurman is om 23.05 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen