Milouska Meulens: ‘Ik ben niet Sylvana Simons’

Milouska Meulens is niet Sylvana Simons. Dat geeft de NOS-presentatrice aan op Twitter. Meulens wordt al jaren op straat aangesproken door mensen die denken dat ze Simons is, maar dat klopt niet. “Laatst aangesproken door zoveelstegeneratiër. Of ik Sylvana was. Soms een vermoeiende vraag. Maar deze jongen wilde alleen even Sylvana steunen!“, aldus de presentatrice, die net als Simons een mooie donkere vrouw is. “Het gebeurt al twintig jaar. Alleen suri’s en anti’s doen het nooit.

Het is overigens niet zo dat alleen donkere mensen voor elkaar worden aangezien, stelt schrijfster Susan Smit. Zij heeft een blanke huidskleur. “Mij wordt ook vaak gevraagd of ik Saskia Noort ben. Is dat dan ook een gene.. dinges?

En dan is er ook nog het geval Jamai Loman en Arjen Lubach. “Komen er wel eens mensen naar jou toe die zeggen: ‘Ik vind jouw programma Zondag Met Lubach zo leuk.’ Jullie gaan steeds meer op elkaar lijken, vonden wij van De Coen & Sander-show-redactie“, zei radio-dj Sander Lantinga deze week tijdens een radio-interview met Loman.

Loman: “Lijkt hij nou op mij of ik op hem?

Lantinga: “Jij was eerst, dus hij lijkt op jou.

Loman: “Ja, inderdaad, maar het is bizar. Er was gisteren nog een vrouw die met mij op de foto wilde en zei: ‘Oh, Arjan, Arjan! Mijn vriend kijkt altijd naar jou!’ Ik maak de foto wel, maar ze had geen idee volgens mij.

Samenvattend: Milouska Meulens is niet Sylvana Simons, Susan Smit is niet Saskia Noort en Jamai Loman is niet Arjen Lubach.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen