Kim-Lian wil SBS 6-variant Muziekfeest op het Plein

Kim-Lian van der Meij zou het heel leuk vinden om een soort Muziekfeest op het Plein te maken op SBS 6. “Ik denk dan aan zoiets als SBS 6 Viert De Zomer. Ik zou dat enig vinden“, zegt de presentatrice in weekblad Party. Maar vooral hoopt Van der Meij dat ze nog vele seizoenen door mag met Zullen We Een Spelletje Doen. “Ik hoop Zullen We Een Spelletje Doen? verder uit te bouwen. Ik zou, zodat het de kans krijgt om te groeien, nog veel nieuwe afleveringen willen maken.

Ze hoopt dat haar show een vaste waarde wordt voor SBS 6. “Als ik dit de aankomende vijf jaar zou mogen doen, dan teken ik ervoor. Dit komt met name door de gezellige sfeer die Nick en Simon neerzetten en de klik die ik met hen heb.”

De kijker vindt Zullen We Een Spelletje Doen in elk geval superleuk, aldus Van der Meij. “Het is voor SBS 6 en mij fijn dat de mensen die naar Zullen We Een Spelletje doen? kijken, het oprecht héél leuk vinden. Het is een van de leukste programma’s uit mijn tv-carrière.

Toch is het geen kijkcijferhit. “SBS 6 is niet de nummer één zender van Nederland. Wij moeten twee keer zo hard knokken voor iedere kijker. Dat maakt het uitdagend.

Wat er nog meer op haar verlanglijstje staat? “Ik hoop dat er wat series op mijn pad gaan komen. Het kriebelt zó erg, dat ik daar al over in gesprek ben. Ik zal In De Spa overigens niet te zien zijn.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen