Johan Derksen weigert Chantal Blijft Slapen

Johan Derksen heeft een uitnodiging voor het programma Chantal Blijft Slapen geweigerd. Dat heeft de RTL 7-ster gezegd in Voetbal Inside. Derksen voelt zich met name niet prettig bij het programma-item waarin Janzen ’s nachts als iedereen slaapt door het huis gaat spoken. “Ik begrijp niet dat mensen daar aan meedoen. Die Chantal Janzen heeft mij ook benaderd, maar ik ga toch niet in m’n nest liggen met m’n vrouw en dat Chantal Janzen dan met een camera in je slaapkamer loopt.”

Het is niet zo dat hij naakt slaapt, maar toch vindt Derksen het onprettig. “Ik slaap niet naakt, ik houd mijn onderbroek aan.”

Of zijn vrouw wél naakt slaapt? “Die heeft een joggingpak aan.”

Toen Derksen een paar jaar geleden een uitnodiging van 24 Uur Met weigerde, grapte René van der Gijp nog dat je beter Chantal Janzen kan laten komen slapen. Dat ziet Derksen dus echter ook niet zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen