Johan Derksen durft Wendy van Dijk niet te beledigen

Wandelend langs de RTL Walk of Fame geeft Johan Derksen de ene na de andere RTL-ster ervan langs in het YouTube-programma Doordekken dat hij met Wilfred Genee maakt, maar bij de ster van Wendy van Dijk valt hij plots stil. Dat is te zien in het online programma. Derksen durft bij Van Dijk, de vrouw van RTL-programmabaas Erland Galjaard, geen vijandige opmerking te maken. “Daar zeggen we niets over, want dat is niet goed voor de onderhandelingen“, zo laat hij weten.

Ook Van Dijks vaste tv-partner Martijn Krabbé komt er goed van af bij Derksen. “Ja, prima jongen. Heeft het niet makkelijk gehad. Lastig wijf.

Over de andere RTL-sterren is Derksen niet mild. Zo noemt hij Erik de Vogel een ‘stijve hark’ en zegt hij over de andere GTST-legende Jette van der Meij: “Die vind ik een beetje irritant. Ik heb eens een keer zo’n mediadag met haar meegemaakt, dat je allemaal geïnterviewd wordt, en toen deed ze net alsof ze een soort Hollywooddiva was.

Daphne Deckers is volgens Derksen net een speelgoedpop. “Dat vind ik altijd net Barbie. En ik vind haar man net Ken.

En Edwin Evers heeft talent voor bellen op ongelegen momenten, aldus Derksen. “Die belt ’s ochtends om zes uur en dan weet je niet dat je op de radio bent.

Ook Gordon ligt op de Walk of Fame. “Ik vind die man vreselijk, maar ik moet vreselijk om die twee niveauloze zangers lachen. Ik moet er echt om langen.

Verder deelt hij ook nog een sneer uit aan Sylvie Meis. “Ik vind Sylvie een heel berekenend mormeltje. Sylvie is een starfuckertje. Ze denkt overal over na. Over wie haar verder kan brengen. Daarna moet ze weer een volgende kruiwagen hebben. Ze wordt nooit verliefd op de plaatselijke timmerman. Ze denkt er heel goed bij na.

Carlo Boszhard en Irene Moors liggen wél goed bij Derksen. “Irene is een schat van een vrouw en Carlo is een toppertje. Carlo kwam ik laatst in de gang tegen. Hij zei toen wat tegen me, maar ik herkende hem niet. Later hoorde ik pas dat het Carlo was.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen