Irene Moors waagt zich niet aan kijkcijfervoorspelling

Irene Moors heeft zich in De Coen & Sander Show niet laten verleiden om de kijkcijfers van haar nieuwe tv-programma Naar Bed Met Irene te voorspellen. Dat was te horen in de uitzending op Radio 538. Naar Bed Met Irene gaat vanavond in première na Shownieuws, live om 23.05 uur. Gevraagd naar de kijkcijfers, zegt de presentatrice: “Kijkcijfers zijn voor mij nu een tweede. Ik wil eerst gewoon een goed programma maken en ik hoop dat mensen dan allemaal zeggen: ‘Dat was best leuk.’”

Ze waagt zich niet aan een voorspelling. “Ik ben blij dat SBS het aandurft op dat tijdstip, want het is een nieuw timeslot“, zegt ze erover.

Moors heeft wel goede hoop. “Het is wel zo dat Telekids ook op een nieuw timeslot zat in de ochtend en met Life & Cooking is het ook goed gekomen, dus ik hoop dat er ook mensen zijn die het leuk vinden om op dit tijdslot in te schakelen.”

In het AD voegt ze toe: “Ik heb altijd gezegd: na de zaterdagochtend en de zondagmiddag wil ik iets op die late vrijdag- of zaterdagavond. Dat vind ik namelijk het nieuwe primetime. Dan zitten mensen nog een beetje te zappen en te zoeken.”

Op vrijdag is er natuurlijk op RTL 4 Humberto Tan met Late Night, de avond van de week die verreweg het best bekeken wordt. Maar op zater­dag is er nog niets. SBS geeft me nu de kans om daar iets neer te zetten“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen