Frank Masmeijer werkt aan nieuw tv-programma

Geplaatst op Fri 04 Nov 2016 om 11:48

Frank Masmeijer werkt serieus aan een tv-comeback. Hij is het gezicht van het nieuwe tv-format Verdwenen Merken, dat mediabedrijf Tens Media probeert te slijten aan een omroep. Dat heeft het bedrijf bevestigd na berichtgeving van RTL Boulevard hierover. Na twee succesvolle edities van het boek Verdwenen Merken wil Tens Media nu de meest spraakmakende merkverhalen naar televisie brengen. “Momenteel ligt het televisieformat bij diverse omroepen“, legt een woordvoerder uit.

Het tv-format focust zich vooral op een positief ‘oh-ja!’ gevoel, meldt het bedrijf. “Dus geen weemoedige hang naar het verleden, maar verassende onderwerpen en verhalen met vaak een scherp randje. Waar is bijvoorbeeld afgelopen met Van Gend en Loos gebleven, waarom werd Postbus 51 weggecijferd en hoe is het eigenlijk afgelopen met het Land van Ooit?”

Waarom klapte de internetbubbel van World Online? Waardoor werd Air Holland uit de lucht gehaald? En wat was de reden dat TMF op zwart ging?

Richard Otto van Tens Media: “Nostalgie spreekt, vooral in onrustige tijden, een breed publiek aan. Dit is goed te zien aan de enorme media-aandacht voor het boek Verdwenen Merken.”

Voor de promo van dit tv-format hebben we gekozen voor de meest opvallende merkverhalen, maar ook meest spraakmakende presentator: Frank Masmeijer.”

Masmeijer is momenteel veelbesproken omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij drugssmokkel.

Foto: Tens Media
19 Reacties op “Frank Masmeijer werkt aan nieuw tv-programma”


 1. Meneer Kaktus

  Wat is er gebeurd met de Grote Meneer Kaktus Show?

 2. Anonymous

  Dus Boer Masmeijer moet een positief ‘oh-ja!-gevoel’ gaan brengen?
  FOV.
  (Flop op voorhand)

 3. Anonymous

  Simpel maar goed format als ik het zo lees. Past goed in deze tijd. Leuk voor Frank Maskmeijer maar was nooit echt fan van hem. Als dat wat hem is overkomen daadwerkelijk niet waar blijkt te zijn is dat wel erg voor en zijn gezin.

 4. peter

  Ja, dit lijkt mij wel leuk eigenlijk. Geen probleem als Masmeijer het zou presenteren.

 5. Pierre de Regenworm

  Wat is er eigenlijk met het merk Frank Masmeijer gebeurd?

 6. Den Draaiert Joost

  Wat jammer dat hij het presenteert. Het idee op zich is wel goed.

 7. Ikke

  Op zich leuk idee

 8. Michiel van Dijk

  Is inderdaad een superformat! Zijn wel honderden verdwenen merken: Postbank, Hyves, Caraco, Snor, Buckler, Giroblauw. Ben wel benieuwd welke omroep dit naar zich toe gaat harken. Ze zullen dan wel iemand uit hun eigen stal het laten presenteren. Zo gaat dat meestal

 9. Syl

  Wat een topidee! Hopelijk snel op tv!

 10. A.M

  Verassende onderwerpen ?????

 11. Lodewijk

  Hier blijf ik wel voor thuis inderdaad! Raider, Bonito’s, Exota en Treets waren mijn favoriet. Op tv oa The Music Factory met Fabienne :)

 12. Bart Wijnen

  Hoe krijg ik zoveel mogelijk zinloos bestede tijd uitgestort over TV-kijkend Nederland… De promo ademt in elk geval SBS; kansloze presentator en flauwe woordspelingen.

  Trouwens, misschien goed momentje voor de redactie om de tekst nog even na te lopen en de foutjes er uit te halen.

 13. Bep

  Pierre de regenworm….. Die kwijnt weg in een Belgische cel en in Nederland is er een nieuwe tv hit.Zomer 2017.

 14. Mediaprak

  Bert van Leeuwen (SkyHigh) hadden vergelijkbaar format over ‘vergeten BN’ers’ en daar zat F Marsmeijer weer in. Idee voor SBS, presentator (met aanstaand proces) kansloos

 15. Joost

  Leuk! Gaat kijkcijferhit worden.

 16. Jawie

  Ja zo ken ik er nog wel een paar. Wat is er met onze waterleiding gebeurd? Ons openbaar vervoer? Ons post-systeem? Onze zorgverzekering?

 17. Pierre

  Topidee, beter dan die meuk nu op sbs en rtl

 18. TV kijker

  Er zijn slechtere bedachte formats op dit moment op TV. Benieuwd of er een zender toehapt, want het klinkt interessant.

 19. Stephan

  Dit gaat zeker wat worden! Eindelijk weer ns een origineel programmaformat!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.