Dionne Stax heeft geen oren naar oorcorrectie

Geplaatst op Mon 07 Nov 2016 om 10:00

Dionne Stax is niet van plan om op advies van een kijker een oorcorrectie te ondergaan. Dat zegt de NOS-ster in De Telegraaf. Stax kwam er onlangs achter dat er mensen zijn die zich storen aan haar oren, hoewel die meestal bedekt zijn onder haar blonde kapsel. “Ik volg het nieuws via allerlei websites en twitter, dus ik ontkom niet altijd aan de reacties. Zo kreeg ik onlangs nog een reactie op een tweet waarin iemand zei dat ik een oorcorrectie zou moeten nemen. Even dacht ik: hoezo?

Het maakte haar voor een split second onzeker. “Ik vind mijn oren gewoon prima. Maar dan is het al snel: get a life! Ik merk ook wel dat door de jaren heen mijn huid wat dikker is geworden.

Ze krijgt ook veel reacties op de kledingstukken die ze draagt tijdens het presenteren van haar Journaaluitzendingen. “Ik hou van mooie kleding en voor mijn werk is het belangrijk om er netjes uit te zien. Gelukkig is er bij de NOS een styliste die weet wat ik leuk vind en waarin ik me lekker in voel.”

In het begin was ik nog wel gevoelig voor die opmerkingen, maar nu denk ik: take it or leave it . Er komen ook veel vragen binnen over waar ik een bepaald kledingstuk heb gekocht. Dat zie ik dan maar als een groot compliment, voor mij en mijn styliste“, besluit ze in de krant, via Blendle.

Lees ook: Moeder appt Dionne Stax wakker voor ochtendjournaal (juli 2015)

Foto: NOS
19 Reacties op “Dionne Stax heeft geen oren naar oorcorrectie”


 1. Lemmens

  Jezus, wat een gezeik. Niks mis met die meid. Dit zijn mensen die zolang zoeken naar iets om op een ander aan te merken hebben, dat ze moe worden van zichzelf. En iedereen weet dat je rare dingen gaat zien als je te moe bent.

 2. Moud

  @Lemmens, u bent mij voor met uw reactie. Met u EENS.

 3. Anonymous

  Stax ziet er niet uit.

 4. Herman Hoogsteder

  @lemmens, Volkomen eens.

 5. johan d

  wat een gezwam. Het is toch gewoon een mooie, intelligente vrouw?

  en @anonumous: ach weer zo’n puberale nietszeggende internetheld op sokken

 6. Sonja Kaal

  Ik zie het al voor me. Vriend en vriendin kijken het nieuws. Vriend merkt op wat een leuke meid Dionne toch is. Jaloerse vriendin pakt meteen de telefoon om haar op haar plaats te zetten. “Je hebt een oorcorrectie nodig!” Zo, dat zal die trut leren.

 7. rick

  Er is niets mis met Dionne!
  Behalve dat ze super leuk is.

 8. Ingrid....

  Dionne is een mooi mens. Waar bemoeien mensen zich mee om kritiek te leveren op haar oren!
  Leuk mens en ze doet het harstikke goed!

 9. Anonymous

  Totale onzin! Niks mis met haar, komt heel wat minder op TV.

 10. piet

  ANONYMOUS 10,47 uur. Dionne ziet er wel goed uit maar ben bang dat jij er niet uit ziet.Ben bang dat jij een oorcorectie nodig hebt.

 11. padoem pattts

  En een oogcorrectie. Anonymous 10:47 wel te verstaan. Dionne is beeldschoon.

 12. lvs2015

  Apart dat iemand voor haar oren begint als je eigenlik zou verwachten dat men het over haar neus zou hebben.

 13. Herry

  @lvs2015

  Nog zo’n jaloers wijf.

 14. ANONYMOUS

  Dionne is een mooie dame. Wat een gezeik. De manier waarop zij die plaatjes draaier wakker fluisterde in Heel Nederland Slaapt, zal ik nooit vergeten.

 15. Al Mïjn Reactïes Worden Vastgehouden enz...

  Een borstvergroting zou beter zijn.

 16. echtwaar

  Wat is dat voor halve gare die iets zou willen laten doen aan de prachtige oren van Dionne Stax?

 17. Critikast

  Dionne Stax: niet alleen een mooie vrouw, maar eindelijk eens een mooie vrouw in het Hilversumse die ook blijk geeft van deskundigheid, intelligentie uitstraalt en goed presenteert. Kortom: een lust voor oog, hersens en oor !

 18. Anonymous

  @ Critikast
  maandag 07 november 2016 om 23:34

  Hahahahahaha!!!

 19. Dionne Lover

  Als Dionne presenteert geef ik altijd vijf reeten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.