Moeder appt Dionne Stax wakker voor ochtendjournaal

Geplaatst op do 16 jul 2015 om 13:26

Foto: SBSDe moeder van Dionne Stax helpt de presentatrice bij het vroeg opstaan voor haar werk bij de NOS. Dat onthult de presentatrice in Veronica Magazine. Stax is (dankzij haar moeder) regelmatig te zien in de ochtenduitzendingen van het NOS Journaal. “Mijn moeder kijkt altijd in de ochtend, en ze stuurt me ook WhatsApp’jes. Ook dat ik op tijd wakker moet worden als ik ochtenddienst heb: ‘Lieve schat, wat zal het weer zwaar zijn om op te staan, maar ik denk aan je! Zet lekker een kopje koffie.’

De moeder van Stax helpt haar door haar zware NOS-dagen heen. “Als ik een paar zware uitzendingen achter elkaar heb, komt ze bij me thuis om te kijken. Want dan wil ze dat ik goed eet.

Toch zijn haar ouders ook kritisch. “Mijn vader kan wel direct zijn, ja. Sommige outfits vindt hij heel geslaagd, andere weer niet.

Ondertussen heeft Stax ook nog eens te maken met de roddelpers. “Dán ben ik weer eenzaam, dán heb ik weer liefdes – ik heb alles al meegemaakt in de Privé. Nu zou ik weer verliefd zijn op een collega.

Op wie? “Op Sjoerd.
16 Reacties op “Moeder appt Dionne Stax wakker voor ochtendjournaal”


 1. Rich

  Wederom een journalistiek hoogtepuntje van deze baanbrekende site.

 2. Marjanne

  De familie Stax is wel heel trots dat hun dochter ergens de autocue voorleest. Er zijn ook mensen die ’s nachts de hele nacht aan een snelweg moeten timmeren. Wat zullen hun moeders het druk hebben!

 3. Jan

  Ik hoorde laatst dat bakkersjongens hun moeder een sms-duim bezorgen.

 4. sjon

  wat heeft die neusaap een rare stem.

 5. Huiskamer

  Prive. Story. Blaadjes vullen.

 6. 41

  Ik wil Dionne ook wel wakker maken ’s ochtends…

 7. TVKijker

  In een lege studio een stukje tekst opbrabbelen. Och wat zwaar.

 8. variabel

  Ach, wat hebben ze het toch moeilijk. Het wordt onthuld dat haar moeder haar moet roepen om de zware dag aan te kunnen gaan. Oh, welk ’n ellende!

 9. Rog¡er, Amsterdam

  Wie de fuck is Sjoerd?

 10. Anoniem

  Ze heeft een nare stem, als zij er zit zap ik naar 4.

 11. Rogier, Amsterdam

  Rogier, Amsterdam (16.49 uur) hierboven is NEP. Moderator van MC: actie graag!

 12. Rog¡er, Amsterdam

  Ja hallo! Jij bent degene die zat te zeiken toen ik Rukgier gebruikte. Nu niet klagen dat ik een andere nick heb gekozen.

 13. Lange

  @Den Draaiert Joost

  Het is vooral de reageerdrang die het hilarisch maakt.

 14. Mag ik ook wat zeggen ? .

  @Joost, Vraag me werkelijk wel eens af hoeveel lezers en lezeressen er werkelijk in het vak zitten , volgens mij zijn de meeste werkloos, of hebben niets met media. of doen ziich voor, dat ze heel wat zijn!

 15. Mag ik ook wat zeggen ? .

  Ps, of zitten in een inrichting , zoals ik helaas.

 16. opgesloten

  Ik ben mediatoloog, dus zit midden in het vak (medium TV/speelfilm) en zit tevens al sinds jaar en dag in een stevig gesloten inrichting. Dus ik weet heus wel waar ik het over heb.
  Ik wens jullie overigens allen gezegende kerstdagen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.