Daphne Bunskoek week langer door met House Rules

Net5 is dermate blij met de kijkcijfers van de Daphne Bunskoek-show House Rules: Stellen Verbouwen Ons Huis, dat de finale met een week is uitgesteld. Het slot van de woonshow is nu op woensdag 7 december. Dat heeft de tv-zender laten weten. Aanvankelijk zou House Rules afsluiten op woensdag 30 november. Er stond een avondvullend programma gepland met om 20.30 uur de laatste reguliere aflevering, om 22.00 uur Kitchen Impossible als pauzenummer en om 23.00 uur de live finale.

Het Arie Boomsma-programma Kitchen Impossible zou ingeklemd tussen de laatste reguliere House Rules en de live finale ervan een mooie start kunnen beleven, maar Net5 beslist nu anders.

De finale wordt met een week uitgesteld. “Nu House Rules zo goed scoort, willen we het livedeel niet zo laat doen, maar ook gewoon om 20.30 uur. En dan wordt het een week later.”

House Rules trok gisteren 330.000 kijkers naar Net5, goed voor een marktaandeel van 5,5 procent. In de commerciële doelgroep boodschappers van 20 tot 49 jaar was het marktaandeel 10,2 procent. “Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Volgens Net5 scoort House Rules nu beter dan vorig jaar, toen het nog gepresenteerd werd door Erik van der Hoff.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen