Beau hekelt Loden Leeuw-verkiezing Radar

Beau van Erven Dorens ergert zich aan de Loden Leeuw-verkiezing van het Antoinette Hertsenberg-programma Radar. Dat heeft de presentator dinsdag gezegd in RTL Boulevard. Hertsenberg reikt de prijzen voor meest irritante reclame en meest irritante BN’er in een reclame jaarlijks uit, tot grote ergernis van Van Erven Dorens, die zelf ook een keer in de prijzen viel voor zijn Scarlet-reclame. Hij vond het niet grappig. “Nee, helemaal niet. Super irritant. Ik wilde dat ding echt teruggooien.

Het komt vooral door de manier waarop Hertsenberg de verkiezing presenteert, aldus Van Erven Dorens. “Ik vind de gelukzaligheid waarmee Antoinette Hertsenberg, zevendedagsadventiste, dat allemaal presenteert in Radar, heel vermoeiend. Het is heel irritant. Het is echt een verschrikkelijke eer om te hebben.

Niemand wil die prijs hebben, dus presenteer het ook niet als iets leuks, adviseert hij. “Het is een bedenkelijke eer.

Van Erven Dorens presenteerde de Scarlet-reclame in zijn onderbroek. Volgens de presentator bewerkten de reclamemakers zijn onderbroek, omdat die te gevuld zou zijn.

Om even eerlijk te zijn. Ze hadden zelfs iets weggeshopt uit mijn broek, want ze vonden dat echt heel raar staan“, zei hij een paar jaar geleden.

Foto: Scarlet

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen