Beau hekelt Loden Leeuw-verkiezing Radar

Geplaatst op wo 30 nov 2016 om 8:30

Beau van Erven Dorens ergert zich aan de Loden Leeuw-verkiezing van het Antoinette Hertsenberg-programma Radar. Dat heeft de presentator dinsdag gezegd in RTL Boulevard. Hertsenberg reikt de prijzen voor meest irritante reclame en meest irritante BN’er in een reclame jaarlijks uit, tot grote ergernis van Van Erven Dorens, die zelf ook een keer in de prijzen viel voor zijn Scarlet-reclame. Hij vond het niet grappig. “Nee, helemaal niet. Super irritant. Ik wilde dat ding echt teruggooien.

Het komt vooral door de manier waarop Hertsenberg de verkiezing presenteert, aldus Van Erven Dorens. “Ik vind de gelukzaligheid waarmee Antoinette Hertsenberg, zevendedagsadventiste, dat allemaal presenteert in Radar, heel vermoeiend. Het is heel irritant. Het is echt een verschrikkelijke eer om te hebben.

Niemand wil die prijs hebben, dus presenteer het ook niet als iets leuks, adviseert hij. “Het is een bedenkelijke eer.

Van Erven Dorens presenteerde de Scarlet-reclame in zijn onderbroek. Volgens de presentator bewerkten de reclamemakers zijn onderbroek, omdat die te gevuld zou zijn.

Om even eerlijk te zijn. Ze hadden zelfs iets weggeshopt uit mijn broek, want ze vonden dat echt heel raar staan“, zei hij een paar jaar geleden.

Foto: Scarlet
16 Reacties op “Beau hekelt Loden Leeuw-verkiezing Radar”


 1. Rutger

  Beau, doe niet zo zuur. Je zet jezelf gigantisch voor lul in die reclame en als je dat 1 of andere onbeduidende award oplevert moet je daar niet jaren later over mekkeren.

 2. Wendy's dealertje

  Zijn flamous was te groot, kon idd echt niet in dat broekje

 3. Anoniem

  Amsterdam Project is vrijwel helemaal fake.

 4. Anoniem

  @ Anonymous 9:00 net als jij

 5. piet

  Wat een irritante figuur is die kerel toch.

 6. Anoniem

  mimimimimimimimimim, altijd blijven lachen Bassie .

 7. Loekie

  De loden Leeuw heeft zijn beste tijd wel gehad, de nominaties slaan dit jaar ook echt helemaal nergens op

 8. Jos

  Geinige reclame en Beau heeft een lekker lijf. Niks mis mee

 9. Maud

  Mevrouw Hertzenberg is vreselijk nep en alleen maar uit op sensatie met die zogenaamd verontwaardigde intonatie van haar.
  En Beau is lief en leuk :-)

 10. Walter

  Johan Derksen was vereerd om de prijs en kon er hartelijk om lachen, dus BVED kletst uit z’n nek (of moet in i.i.g. voor zichzelf spreken).

 11. gtstfites

  Jan Smit wint de Loden leeuw dit jaar van bekende Nederlander. En van onbekende Nederlanders weet ik het niet. Haribo en Tele 2 zijn onder andere irritant.

 12. Rubicon

  Mevr. Hertsenberg heeft al jaren een constant torenhoog salaris (van onze centen) en nooit te maken met een loden last, dus heeft het niet nodig. Dan kan je makkelijk beetje arrogant presenteren.

 13. b

  Beau is een zeurkous en het eeuwige talent dat er nooit komt. Iedereen kent hem maar alleen van zijn mislukkingen. Het is nu eenmaal zo dat diverse reclames behoorlijk irritant zijn en dat was zijn reclame ook . Krijgt ie eens een publieks prijs , is hij er niet blij mee . Ondankbaar sujet.

 14. Marcel

  De loden Leeuw mag naar die propaganda VVD spot met ‘wazige’ Rutte. Als enigste partij een commercial op de NPO en op RTL. Dat is niet bepaald ‘fair play’ ten opzichten van alle andere partijen.

 15. Jan Smit

  STEM OP MIJ!!

 16. Kaaskijker

  Beau, als ik bekend was had ik het ook voor de centjes gedaan. Hij is toch vader van 4 kinderen meen ik, nou dan?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.