Akwasi had Giel Beelen in DWDD ‘gefileerd als verse vis’

Muzikant Akwasi had Giel Beelen flink aangepakt als hij woensdag met hem aan tafel had gezeten in De Wereld Draait Door. Dat laat hij weten op Twitter. Beelen zat in de show om excuses te maken voor zijn apengrap over Sylvana Simons. Hij gaf aan te balen dat sommige muzikanten niet meer bij hem langs willen komen en noemde daarbij de naam van Akwasi. “Volgens mij heb je mijn laatste album keihard geweigerd toen ik je persoonlijk benaderde. En nu heb je me hoog zitten?“, reageert hij.

Akwasi wordt er onpasselijk van. “Beste Giel, als ik aan tafel met je zat tijdens die DWDD-uitzending, had ik je als verse vis gefileerd. Nonsens.

Na de apengrap haalde Akwasi al keihard uit naar Beelen. “En de middelvinger van de week gaat naar Giel, unfollow en fuck je sorry. Gefeliciteerd man!

Beelen reageerde verontwaardigd: “Nou ja zeg, sinds wanneer luister je niet meer en doe jij mee aan haat zaaien? Anyway ik blijf je volgen. Geen dreigement maar vanuit liefde.

Akwasi: “Haatzaaien? Écht? Ik doe absoluut niet mee aan haatzaaien. Ik vind het alleen oprecht jammer dat ik dit van je moest horen. Pijnlijk. Bovendien weet ik dat ik voldoende collega’s heb die hetzelfde vinden maar het liever voor zich houden. Ik kan dat niet. Succes.

Nu laat Akwasi weten dat hij er niets meer over kwijt wil. “Word dus ineens door diverse media gevraagd om te spreken over de ‘rel’ met Giel. First off. Er is geen sprake van een rel. Er is alleen maar sprake van één harde, dikke, middelvinger. Daarmee is ook alles gezegd.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen