Yes-R kan maar niet wennen aan nieuw RTL Boulevard

Rapper Yes-R, presentator van het kinderprogramma Gek Op Jou, kan maar niet wennen aan de nieuwe setting van RTL Boulevard. Dat laat de rapper weten op Twitter. RTL Boulevard is aan het begin van dit tv-seizoen verhuisd van een kleine studio op het Hilversumse Media Park naar een dure studio in Amsterdam, maar dat vindt in elk geval Yes-R geen verbetering. “Eenmaal thuis, tv aan, besef ik mij in ene dat ik het oude vertrouwde RTL Boulevard mis. Kan niet wennen aan die nieuwe setting.

Yes-R was tot dit seizoen een trouwe kijker van RTL Boulevard, dat voorheen vooral draaide om nieuws uit de entertainmentwereld en dé mening van Albert Verlinde. Nu kijkt hij niet meer. Het alternatief is volgens de rapper Netflix.

De kijker weet niet meer goed wat het van RTL Boulevard kan verwachten. Donderdag opende het programma met een item over schaamlipcorrecties met commentaar van Anna Nooshin. Dat is in elk geval niet waar het programma ooit voor is bedacht.

Het item van Luuk Ikink met internetfilmpjes en social media-dingetjes is ook niet met gejuich ontvangen en lijkt meer te passen bij een jongerenzender. Tot overmaat van ramp worden dezelfde filmpjes ’s avonds allemaal herhaald in RTL Late Night.

Al met al lijkt het nieuwe RTL Boulevard nog niet helemaal zijn vorm te hebben gevonden. Het programma is door de wisselende presentatie ook continu anders van toon. De kijkers lijken het meest enthousiast over de uitzendingen met Beau van Erven Dorens, terwijl Ruben Nicolai veel negatieve reacties krijgt.

Overigens wordt RTL Boulevard nog altijd goed bekeken, al zijn de kijkcijfers van het programma niet gestegen sinds de introductie van het nieuwe format.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen