RTL 5-flop Get The F*ck Out Of My House daalt verder

Get The F*ck Out Of My House gaat de geschiedenisboeken in als één van de grootste vooravondflops van RTL 5. Ook deze week trok de realityshow weer minder kijkers dan de week ervoor, namelijk gemiddeld 153.000. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Nicolette Kluijver-show voegt zich bij het lijstje van grote RTL 5-vooravondfiasco’s, waar verder onder meer de dure soapserie Malaika en de hysterische Fred van Leer-show Shopping Queens in staan.

Get The F*ck Out Of My House scoorde in de eerste uitzendweek 228.000 kijkers (4,6 procent), kwam in de tweede week uit op 182.000 kijkers (3,7 procent), noteerde in de derde week 169.000 kijkers (3,3 procent) en zette deze week 153.000 kijkers (3,0 procent) neer.

Het programma scoort kijkcijfers waar zelfs Flodder in de veertigste herhaling zijn neus voor ophaalt. Of RTL 5 het programma op de buis houdt is de vraag. Het programma staat nog acht weken in het uitzendschema.

De laatste keer dat RTL 5 een succesvol gezichtsbepalend vooravondprogramma had was in 2009. Toen scoorde Beau van Erven Dorens met zijn spelshow Deal or no Deal. Hij ziet een terugkeer van het programma wel zitten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen