RTL 4-ster Chantal Janzen mogelijk weer theater in

Chantal Janzen denkt er over na om naast haar werk voor RTL 4 toch ook weer het theater in te gaan. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Janzen heeft zich in korte tijd opgewerkt tot één van de grootste vrouwelijke tv-sterren. Daar heeft ze de afgelopen jaren dan ook veel tijd en energie in gestoken. Toch lonkt het theater weer, zegt ze. “Het was heel overzichtelijk, maar eerlijk gezegd ben ik wel weer aan het praten over wat er op musicalgebied voor mij in het verschiet ligt.

Het zal niet op korte termijn gebeuren, aldus Janzen. “Die gesprekken zijn nog in de beginfase, dus op zijn vroegst zal ik vanaf najaar 2017 weer in het theater staan.

Janzen was jarenlang de muze van Joop van den Ende, maar zijn theaterbedrijf staat sinds 2015 onder leiding van Albert Verlinde. En dat was voor Janzen even wennen.

Ze heeft er in het verleden namelijk geen geheim van gemaakt dat ze Verlinde op tv schijnheilig vindt, maar nu is ze op hem aangewezen. Dat neemt ze Van den Ende niet kwalijk, zei ze vorig jaar. “Al was zijn vervanger een monster, als hij er maar blij mee is. Ik hoef niet blij te zijn met zijn keuzes. Mijn respect voor Joop zijn keuze is belangrijk.

Ik laat me niet door Albert weghouden uit het theater.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen