RTL 4 opent inschrijving The Voice of Holland 8

RTL 4 heeft de inschrijving voor alweer het achtste seizoen van The Voice of Holland geopend. Dat bleek vrijdagavond tijdens de uitzending van de talentenjacht. Maan de Steenwinkel, de winnares van het zesde seizoen, kwam in beeld met een oproep. “Twee gouden platen, twee singles in de top 40, vijf keer Ziggo Dome, internationale samenwerkingen met onder anderen DJ Hardwell, ik kan het bijna niet geloven dat het allemaal is gebeurd. Wil je dit nou ook bereiken? Geef je dan nu, nu, nu op.

Het huidige zevende seizoen van The Voice scoort als een tierelier. De tweede auditie-aflevering trok vrijdagavond bijna 2,9 miljoen kijkers. Dat is de hoogste score van The Voice sinds oktober 2013.

The Voice gaat dan ook gewoon verder. In 2017 is het programma alweer toe aan de achtste serie. Daarmee loopt de talentenjacht aanzienlijk langer dan de andere bekende RTL-talentenjachten Idols en X Factor, waarvan in beide gevallen vijf seizoenen zijn uitgezonden.

Als het goed is keert Anouk volgend jaar weer terug bij The Voice. Wie van de huidige coachen plaats gaat maken voor de zangeres, is nog niet bekend.

Kandidaten kunnen zich aanmelden voor het achtste seizoen van The Voice via de website van het tv-programma.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen