Opnieuw minder kijkers Get The F*ck Out Of My House

Het vooravondprogramma Get The F*ck Out Of My House van RTL 5 blijft in de lift naar beneden. Ook in deze derde uitzendweek keken er minder mensen dan de week ervoor. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Get The F*ck Out Of My House, dat wordt gepresenteerd door tv-talent Nicolette Kluijver, scoorde in de uitzendweek 228.000 kijkers (4,6 procent), kwam in de tweede week uit op 182.000 kijkers (3,7 procent) en noteerde deze week 169.000 kijkers (3,3 procent).

RTL 5 had véél meer verwacht van deze dure dagelijkse realityshow. Het is zelfs de vraag of de tv-zender het programma op de buis houdt met deze scores. De kijkcijfers blijven dalen en het programma staat nog negen weken in het uitzendschema.

Waarschijnlijk heeft RTL 5 zich verkeken op de concurrentie met de andere dagelijkse realityshow op de Nederlandse televisie: Utopia op SBS 6. Get The F*ck Out Of My House begint om 19.20 uur, Utopia tien minuten later.

Naar Utopia keken deze week 542.000 mensen (10,2 procent).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen