Marco Borsato mist The Voice ‘helemaal niet’

Marco Borsato heeft geen spijt van zijn besluit om te stoppen met The Voice of Holland. Dat laat de zanger vandaag blijken in het AD en in De Telegraaf. Borsato stopte begin dit jaar met The Voice omdat hij meer tijd wilde hebben voor andere dingen. Geen andere coach zat zo lang op de draaiende stoelen: maar liefst vijf seizoenen. Of hij het mist? “Eerlijk? Ik mis het helemaal niet. Ik vind het wel fijn eigenlijk om nu met het hele gezin op de bank te ploffen om zelf te kijken“, zegt hij in het AD.

Doordat hij is gestopt met The Voice, kan Borsato onder meer meedoen aan de RTL 4-show Het Perfecte Plaatje, een soort fotograferen met de sterren. Dat programma begint vanavond.

Borsato voelt zich er goed bij. “Als ik was gebleven, had ik niet kunnen meedoen aan Het perfecte plaatje. En ik wilde ook nog een album maken. Het is niet zo dat ik het niet leuk vond, maar het vreet tijd en energie en ik ben in alles redelijk fanatiek en toegewijd.

Ik heb het vijf jaar vol passie gedaan en zeg ook niet dat ik nooit meer terugkom, maar nu ligt de focus op andere dingen. Anders had ik nu ook geen foto-opdrachten kunnen doen. Er zijn zoveel interesses weer aangewakkerd.

Wel doet hij momenteel de opnames van The Voice Kids. “Een van de allerleukste programma’s. Kinderen zijn zo onbevangen, meedoen is al de hoofdprijs. Bij de grote Voice hangt er vaak veel vanaf.

Het Perfecte Plaatje begint vanavond om 21.30 uur op RTL 4.

De interviews met Borsato kunt u lezen via Blendle: AD en Telegraaf.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen