Kees & Co-ster hoopt op nieuwe acteerklus

Sascha Visser, tegenwoordig presentator van kinderprogramma’s bij Zapp, zou het leuk vinden als hij weer eens een acteerklus krijgt. Dat heeft hij laten weten op 100% NL. Visser schitterde lang geleden in series als Kees & Co en Oppassen. Tegenwoordig acteert hij niet meer, op wat incidentele uitzendingen bij Zapp na. “Ik vind het wel jammer, want ik hoor steeds vaker van mensen op straat die de dvd’s van Kees & Co en Oppassen hebben. Dat was wel een heel toffe tijd“, aldus de presentator.

Op de vraag waarom hij het acteren heeft ingeruild voor presenteren, zegt hij: “Acteren is nooit echt mijn ding geweest, omdat ik ook nooit de theaterschool heb afgemaakt of zo. Ik kan het gewoon niet zo heel goed, maar ik vond het toch altijd heel tof om te doen.”

Je hebt volgens Visser geen acteeropleiding nodig om het te maken als acteur. “Ik heb een aantal audities gehad in mijn leven waarna ik wegliep en dacht: wat heb ik nou een half uur lang staan doen?

Visser denkt erover om weer wat cursussen te volgen. “De afgelopen tijd waarin Kees & Co en Oppassen ter sprake werden gebracht heb ik wel gedacht: waarom ga ik het niet gewoon weer proberen en misschien eens wat cursussen doen?

Het zit wel in mijn hoofd, maar het is nog geen prioriteit.

Foto: AvroTros/Nico Kroon

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen