Jeroen en Sylvie: ‘Wij hebben internationale allure’

De komst van Sylvie Meis naar SBS 6 was dé grote verrassing tijdens de najaarspresentatie van de zender. Nu is het dan zo ver: vanavond debuteert ze als presentatrice van Wedden Dat Ik Het Kan, dat ze samen met Jeroen van der Boom aan elkaar praat. Een vreemde combinatie, maar Van der Boom heeft er vertrouwen in: “De combinatie van Sylvie en mij verwachten mensen niet en is daarom spannend. Na een paar opnames denk ik: we zijn een mooi stel, met internationale allure.

Van der Boom denkt dat hij en Meis elkaar in evenwicht brengen. “Juist die twee samen is spannend: die volksjongen, niet plat maar wel van Nederland, en dan die glamourtint er naast. Dan trek je mij misschien ook een beetje die kant op. En dat ik haar op sommige punten misschien wat losser maak“, zegt hij op NU.nl.

Of ze SBS 6 ook een hoop kijkers gaan bezorgen? In het AD: “Dat zou ik niet weten. Ik denk dat we mensen een leuke avond bezorgen, dát is onze opdracht vanuit SBS. We zullen daarin niet teleurstellen.

Meis laat in De Telegraaf weten ook te geloven in het duo: “Je moet elkaar bij een dubbelpresentatie de ruimte geven en het podium gunnen. Maar dat loopt vanaf de allereerste opname tussen ons als vanzelf…

Wedden Dat Ik Het Kan (20.00 uur) vormt met Talenten Zonder Centen (21.30 uur) dé nieuwe zaterdagavond van SBS 6.

De concurrentie is niet al te hevig. NPO 1 heeft met De Super Freek Show en Viva La Frans geen enorme kijkcijferhits op het menu staan en RTL 4 zendt wat cabaret uit.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen