Janny belooft spannende finale Heel Holland Bakt

Janny van der Heijden verwacht dat de kijkers de finale van Heel Holland Bakt aankomende zondag erg spannend gaan vinden. Dat schrijft ze vandaag in haar column in het AD. Gisteren werd in de halve finale van Heel Holland Bakt duidelijk wie de finalisten zijn: Annemarie, Francis en Guido. Slechts één van hen kan winnen. “Ik kan alvast verklappen dat de finale volgende week hartstikke spannend wordt. Het zal niet meteen duidelijk zijn wie er wint“, aldus het jurylid.

Van der Heijden had verwacht dat een ander trio de finale zou halen. “Dat Annemarie en Francis de finale haalden, had ik verwacht. Guido is gedurende het seizoen beter gaan bakken, hij heeft zich ontwikkeld. Ik had Manuela ook in de finale verwacht en dat is niet gebeurd.

Tijdens de halve finale waren de kandidaten niet in topvorm. “De kandidaten waren nerveuzer, minder gefocust”, legt ze uit in de krant, via Blendle.

Het wordt spannend hoeveel mensen er zondagavond gaan kijken naar de finale van Heel Holland Bakt. Eind september kwam de bakshow bíjna over de grens van 3 miljoen kijkers heen.

Foto: MAX/Roland J. Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen