Carlo Boszhard: ‘Irene doet het goed op SBS 6’

Geplaatst op Mon 17 Oct 2016 om 14:00

Carlo Boszhard vindt dat Irene Moors het goed doet op haar nieuwe zender SBS 6. Dat zegt de RTL 4-ster in het Dagblad van het Noorden. Na een zeer lange tv-samenwerking besloot Moors in januari om Boszhard te verlaten bij RTL 4 en aan de slag te gaan bij SBS 6. De twee hebben nog steeds contact en hij volgt op de voet wat ze doet aan de overkant. “Zeker. Ze doet het goed, heeft haar eigen visie en houdt daar gewoon aan vast. Wij praten altijd over tv, dus dat gaat gewoon door.

Boszhard koos ervoor om Moors in de zondagshow van RTL 4 niet te laten vervangen door een vaste presentatrice. Elke week zit er iemand anders aan zijn zijde in Carlo’s TV Café. “Als we gewoon Irene hadden vervangen dan zou er geen tweede seizoen geweest zijn. Dat vinden kijkers te gemakkelijk.

De nieuwe opzet bevalt hem goed. “Het presenteren met verschillende co-hosts zoals Johnny de Mol en Chantal Janzen is een vondst omdat er veel dynamiek in zit.

Wie er op zijn wensenlijstje staan? “Ik heb een leuke klik met alle collega’s, maar Yolanthe zou ik ook een keer leuk vinden of Sylvie“, zegt hij in de krant, via Blendle.

Foto: RTL
7 Reacties op “Carlo Boszhard: ‘Irene doet het goed op SBS 6’”


 1. gtstfites

  lol die heeftw el humor en een trap na voor jaren lange colega!!

 2. Panda

  Ze hebben nog contact? Duh… ze maken zelfs nog samen een programma.

 3. Eddy Emmer

  Carlo heeft natuurlijk Irene wel vervangen, door zijn moeder.

 4. jajaneenee

  Die wisselende presentatoren worden natuurlijk op zijn dak gestuurd door John de Mol en Erland Galbak. Heeft Carla niets over te zeggen, anders halen ze meteen z’n programmaatjes van de buis.

 5. Laurens

  Irene doet het helemaal niet goed!
  De vreemde eend is geflopt en ook ‘over smaak…’ houdt nog maar een kwart over van de kijkers van Dr. Tinus.
  SBS moet haar inzetten voor een programma als Hart in Actie.
  L%llen voor spullen, janken bij de verhalen en combineer dit met haar rol in de vriendenloterij.
  Helaas wil Moors geen oude programma’s presenteren.

 6. Hans

  @Laurens: Irene doet het wel goed, alleen haar programma’s niet.

  Overigens vraag ik me af hoeveel bejaarden Carlo Boszhard trekt met zijn show. Als die de overhand krijgen, dan kan hij ook stoppen. Net als die Paardvliet show.

 7. wim

  Wat doet ze goed dan ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.