Gordon slaat keihard terug naar Cornald Maas

Gordon vindt de uitspraken van Cornald Maas over zijn programma Nooit Meer Naar Huis erg vreemd. Dat zegt de RTL 4-ster vandaag op Facebook. Maas heeft op Twitter laten weten dat hij er verbaasd over is dat Nooit Meer Naar Huis een derde seizoen krijgt. “Wat is het toch heerlijk om dit soort berichten te lezen. En dat van een man die als hij mij tegenkomt me omhelst en altijd even vriendelijk is. Hoe noemen we zo iemand ook al weer? Judas toch?“, luidt de reactie van grappenmaker Gordon.

Gordon heeft geen idee waar Maas zich mee bemoeit. “Ik lach om meneer Maas met zijn geweldige presentatiekwaliteiten tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala vijf jaar terug, een blamage was het.

Maas was in 2011 eenmalig de presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala, maar stond te trillen van de zenuwen. Hij werd na de uitzending fel bekritiseerd, onder meer door showkenner Patty Brard.

Tegenwoordig volgt Maas het tv-gala als toeschouwer. Vorige week werd de ring gewonnen door Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, ten koste van de Geer & Goor-show. “Het perfecte antwoord op navelstaarderij en schreeuwerige polarisatie“, zei Maas over de uitverkiezing.

Gordon nu: “Fijn ook dat hij de keuze van Nederland denigrerend betitelt, maar zoals mijn vader altijd zei: ‘Je wordt altijd door een strontkar overreden en nooit door een luxe wagen.’ Waarvan akte.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen