Carlo Boszhard: ‘Pauzejaar was goed voor TV Kantine’

Carlo Boszhard denkt dat het goed is dat zijn persiflagecomedy De TV Kantine een seizoen heeft overgeslagen. Dat vertelt de RTL 4-presentator in De Telegraaf. De TV Kantine keert vanavond om acht uur na een pauze van een jaar terug op de buis met persiflages op hitprogramma’s zoals Heel Holland Bakt en Idols. “Ik was zo druk met de opzet van Carlo’s TV Café dat ik er simpelweg geen tijd voor had. Maar ik merkte nu dat ik met een frissere kijk begon“, aldus Boszhard, die wordt herenigd met Irene Moors.

Een tijdje twijfelde Boszhard over de formule. “Dit is seizoen acht en de afgelopen jaren vond ik het best spannend of er weer een vervolg zou komen. Nu heb ik het gevoel dat we voorlopig door kunnen. De typetjes lukken gemakkelijker en de teksten zijn beter geworden.”

Het is de eerste keer dat Boszhard en Moors weer samen een programma maken na haar overstap naar SBS 6. “Maar we zijn nooit uit elkaar geweest“, zegt Moors in het AD. “We bellen, appen, mailen. Elke stap die ik zet, overleg ik met mijn televisievriend.”

Wij zijn niet zomaar collega’s, hè. We zitten al 25 jaar op elkaars lip. Alleen het laatste jaar iets minder, maar toen ik naar SBS 6 ging, heb ik meteen laten vastleggen dat ik De TV Kantine wilde blijven doen.

Of SBS 6 blij is met die toezegging, moet nog blijken. De TV Kantine neemt het vanavond op tegen dé zaterdagavondshow van SBS 6: Wedden Dat ik Het Kan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen