Carlo Boszhard houdt zich niet bezig met Show XL

RTL 4-ster Carlo Boszhard heeft niet het idee dat hij een strijd voert met het zondagprogramma van SBS 6. Dat zegt de presentator dit weekend in het AD. Het tweede seizoen van Carlo’s TV Café begint vandaag op een nieuw tijdstip, namelijk om 17.30 uur. Dat is recht tegenover Show XL, het zondagprogramma van Lucille Werner en Fred van Leer dat nu al twee weken onderweg is. Vorige week keken er 302.000 mensen. Of Boszhard daar met gemak langs gaat? “Dat moet de kijker bepalen.”

Boszhard vindt de strijd met SBS 6 minder interessant dan de strijd met NPO 1. “Natuurlijk focust de pers weer op de strijd met SBS, maar ik ben veel meer in concurrentie met Feyenoord en Ajax, want mensen schakelen al vroeg naar NPO 1 voor Studio Sport.”

De weergoden zijn Boszhard niet goed gezind. Na een periode van minder goed weer is het uitgerekend vandaag lenteweer. “Ik mik op een vast kijkerspubliek in de wintermaanden“, geeft hij aan.

In televisieland lijken we er nog steeds een beetje verbaasd over te zijn dat er in de zomer – die steeds langer lijkt te duren, wel tot in oktober – minder mensen voor de televisie zitten.

In de winter kijken ze weer dus als ik dan 750.000 kijkers haal, ben ik tevreden“, zegt hij in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen