Carlo Boszhard gevraagd voor The Story Of My Life

Carlo Boszhard is gevraagd om samen met zijn vriend Herald Adolfs mee te doen aan het RTL 4-programma The Story Of My Life van Linda de Mol. Dat vertelde de RTL 4-presentator zondag in Carlo’s TV Café. The Story Of My Life trapte vorige maand af met de pilot met Wesley en Yolanthe Sneijder. In 2017 volgt een gehele serie afleveringen en daarvoor wordt gezocht naar bekende koppels. “Ik ben ervoor gevraagd om het samen met mijn vriend Herald te doen“, aldus Boszhard.

Boszhard onthulde het nieuws omdat Sneijder zijn co-host was in Carlo’s TV Café. “Ik ga het doen, ook omdat jij het aanraadt. Dus als de uitnodiging van Linda nog steeds staat, ga ik het doen.”

De presentator vindt het spannend. “Ik vind het leuk om te doen, maar ik vind het ook wel heel eng, omdat jij me vertelde dat als je het programma opneemt, je het echt met z’n drieën doet. Het is niet met publiek, waarmee je een grapje kan maken en je achter hen kan verschuilen. Het is puur met Linda samen.”

Boszhard heeft de pilot van The Story Of My Life met plezier gekeken. “Jullie hebben mijn hart daar wel gestolen. Ik vond het heel emotioneel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen