Soundos El Ahmadi nieuwe huiscabaretier DWDD

Foto: AVRODe Nederlands-Marokkaanse actrice Soundos El Ahmadi is de nieuwe huiscabaretier van De Wereld Draait Door. Ze treedt in de voetsporen van Pieter Derks en Peter Pannekoek. Dat heeft de VARA laten weten. Dit seizoen zal El Ahmadi elke vrijdag bij Matthijs van Nieuwkerk de week afsluiten met ‘gloednieuwe en scherpe grappen’. En dat belooft volgens de talkshow wat. “Onze allernieuwste huiscomedian Soundos is allesbehalve een groentje“, meldt de redactie.

El Ahmadi speelt al sinds 2007 bij het Amsterdamse Comedytrain en heeft twee solo-voorstellingen op haar naam staan: Soundos Aangenaam en Er Is Geen Plan B.

Naast stand-up comedian is de in 1981 geboren El Ahmadi ook actrice, presentatrice en is ze ook bekend als finalist uit Wie Is De Mol. Momenteel staat ze in de theaters met haar nieuwste voorstelling: ‘Geboren Met Ervaring’.

De eerste bijdrage van El Ahmadi als huiscabaretier kunt u hier bekijken.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen