Rick Brandsteder: ‘Geen seks met RTL 5-kandidaten’

Rick Brandsteder vindt het niet professioneel om te flikflooien met kandidaten van zijn RTL 5-programma Temptation Island. Dat vertelt hij in de Story. In de realityshow wordt geprobeerd om mensen vreemd te laten gaan. Daar wordt een heel blik schaars geklede dames voor opengetrokken. En die probeerden ook Brandsteder te verleiden. “Hier en daar heb ik wel een blikje gekregen, maar ik stel mij uiterst professioneel op en ga daar niet op in“, aldus ‘de zoon van’.

Volgens Brandsteder zou het niet verstandig zijn om aan te pappen met de verleidsters. “Het zou niet slim zijn, want het hangt er vol met camera’s. Het zou wat zijn als de regisseur denkt: hé, dat is de presentator. Ik kan dat heel goed gescheiden houden.

Wel vindt Brandsteder het altijd leuk als er stellen vreemdgaan in zijn programma. “Je hoopt dat de stellen het overleven, maar als tv-maker hoop je ook dat er her en der wat fout gaat.

Zelf gelooft Brandsteder niet echt in eeuwige liefde. “Misschien is het toch niet helemaal menselijk om je hele leven met één iemand te delen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen