Tv-presentator Jörgen Raymann bijna schuldenvrij

Jörgen Raymann heeft bijna geen schulden meer. Dat zegt de presentator in weekblad Privé. Jarenlang was Raymann bij de NPO hét gezicht van multicultureel Nederland, maar zijn programma’s werden steeds slechter bekeken. In maart stopte zijn laatste programma: Dat Ding Van Tante Es. Het heeft effect op zijn portemonnee. “Door bezuinigingen kreeg ik steeds minder programma’s en dat merkte ik ook in de portemonnee. In drie jaar tijd halveerde mijn omzet en ik bouwde schulden op.

Inmiddels gaat het weer iets beter met Raymann. “Het zijn schulden die ik overigens al weer voor een groot deel heb afgelost. De situatie waarin ik raakte, was verschrikkelijk, maar ‘gelukkig’ was het niet de eerste tegenslag in mijn leven.”

Raymann zat niet bij de pakken neer. “Door ervaringen uit het verleden weet ik inmiddels hoe ik met ups en downs moet omgaan en wat er voor nodig is om een doorstart te maken.”

Door de zekerheid van twee eigen tv-programma’s kwam ik op een gegeven moment in een soort comfort zone terecht, waarbij je jezelf niet meer vernieuwt en het gevoel krijgt misschien op het verkeerde pad te raken. Als je dan een keer valt, is dat niet erg.

Het grote Privé-interview met Jörgen Raymann kunt u lezen via Blendle.

Foto: Jeroen Les Fotografie/NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen