Miljuschka heeft weer ambitie door RTL 4-werk

Miljuschka Witzenhausen zit weer volop ambitie door haar verschijning in het RTL 4-programma Ja, Ik Wil… Een Taart, de weinig bekeken variant op NPO 1’s kijkcijferkanon Heel Holland Bakt. Dat vertelt het jurylid in weekblad Story. Witzenhausen stopte in 2007 bij TMF, zat daarna onder meer in ONM, baarde een kind, ging moederen en is sinds 2014 weer op tv bij 24Kitchen. En nu dus bij ’s lands grootste commerciële tv-zender. “Dit had ik niet durven dromen“, vertelt de presentatrice.

Ze geniet van het televisiewerk. “Ik mag de taarten proeven en beoordelen. Dus dat is me op het lijf geschreven. Ik vind het te gek om weer aan de slag te zijn, ook al was het niet zo bedoeld. Het is me echt overkomen.

Even legde Witzenhausen zich neer bij een bestaan als fulltime moeder. “Ik zat prima thuis met de kinderen, maar als je er dan weer van proeft, laait de ambitie weer op.

Wat haar ambitie is? “Zo hard werken dat ik uiteindelijk een mooi huis kan kopen voor mijn kinderen staat hoog op mijn wensenlijstje. Daar gaat nu alle energie naartoe.

Witzenhausen is sinds kort ook te zien als culinair expert in RTL Boulevard.

Ja, Ik Wil… Een Taart is vanavond weer te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen