Humberto Tan doet vals bescheiden in AD

Humberto Tan vindt het vreemd dat mensen speciaal voor hem naar het RTL Live-evenement Let’s Dance komen. Dat beweert de presentator, die pontificaal op alle posters van het evenement in Ziggo Dome staat, in het AD. Na het succes van vorig jaar, vindt in november de tweede editie van het discospektakel plaats. Tan was ‘verbaasd’ over de reacties van vorig jaar. “Ik hoorde later dat een deel van het publiek zelfs voor mij was gekomen. Huh? Voor mij? Waarom? Bijzonder! Ik voelde me vereerd.”

Net als vorig jaar zal Tan ook dit jaar weer het podium op klimmen voor een dansact. Hij gaat een choreografie van Timor Steffens uitvoeren. “Oefenen op zondagmiddag. Ik verheug me erop. Ik ben zo benieuwd waar Timor nu weer mee komt.

Na drie dagen Peter van der Vorst is Tan vanaf vanavond weer te zien als presentator van RTL Late Night. Dit is het eerste seizoen dat Marieke Elsinga zijn sidekick is in de studio.

Of hij Elsinga een goede vervanger van Luuk Ikink vindt? “Marieke vult het op haar eigen manier in en dat wilden we. Haar enthousiasme en onbevangenheid zijn haar grootste kracht. Ze is helemaal zichzelf, niet anders voor dan achter de camera. En dat is knap, want zoveel televisie-ervaring heeft ze niet“, zegt hij in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen